12.09

На автосалоні у Франкфурті Mercedes-Benz представили нове покоління GLE Coupé і EQ

Компанія «АвтоКапітал» офіційне представництво Mercedes-Benz в Україні, структурний підрозділ УкрАВТО, знайомить з новинками бренду, які дебютували в рамках міжнародного автосалону у Франкфурті, який проходить з 10 по 22 вересня.

Новий GLE Coupé від Mercedes-Benz, а також у виконанні Mercedes-AMG об'єднує спортивність та елегантність з технічними рішеннями нового великого сімейства преміум SUV від Mercedes-Benz. На старті продажів будуть доступні шестициліндрові дизельні двигуни - 350 d потужністю 249 л.с. і 400 d - 330 л.с. У поєднанні з новим повним приводом 4MATIC, модифікованим розподіл моменту в міру необхідності (Torque on Demand), а також на 60 мм коротшою, в порівнянні з позашляховиком GLE колісною базою - вони створюють основу для насолоди від динаміки руху. В якості бензинової версії для українських споживачів буде пропонуватися купе Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+. Шестициліндровий рядний двигун AMG з подвійним наддувом і стартер-генератором EQ Boost, що розвиває потужність в 435 кінських сил з додатковими 16 кВт (22 л. с.) електричної потужності. В Україні новий GLE Coupé буде доступний вже на початку 2020 року.

Ефектний Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC - здатний розмістити на борту до семи пасажирів. Новинка формує безпрецедентну альтернативу в сегменті компактних позашляховиків. Турбований чотирициліндровий двигун з робочим об'ємом 2,0 л розвиває потужність в 225 кВт (306 л. с.), а в поєднанні з коробкою передач AMG SPEEDSHIFT DCT 8G і регульованим повним приводом AMG Performance 4MATIC гарантує яскраві враження і задоволення за кермом. При цьому, розгін до сотні займає всього 5.2 секунди! Одночасно з видатними динамічними характеристиками модель пропонує такі переваги позашляховика як більш високе розташування сидінь, великий простір для пасажирів та місткий багажник. В Україні новий GLB дебютує вже в кінці поточного року.

EQV - перший повністю електричний мінівен, справжня родзинка шоу Mercedes-Benz Vans, із запасом ходу 405 км і швидкою зарядкою високовольтної батареї з 10 до 80% менше ніж за 45 хвилин. Більш того, Mercedes-Benz EQV пропонує максимальний рівень комфорту в салоні, не кажучи вже про дивовижну варіативність салону. Літій-іонна батарея встановлена на підошві автомобіля, для того щоб забезпечити доступність всього внутрішнього простору для користувачів.
Завдяки мультимедійній системі Mercedes-Benz User Experience та її спеціальним EQ функціям, EQV є ідеальним транспортним засобом. На 10-дюймовому дисплеї високої чіткості головне меню служить для доступу до спеціальних функцій та налаштувань. Серед них є такі параметри як: рівень заряду, час відправлення, витрата енергії та гістограми споживання. Крім того, мультимедійний дисплей можна використовувати для управління функціями навігації, Mercedes me Charge, а також, доступними програмами керування автомобілем. Слідом за eVito і eSprinter, EQV стане третім повністю електричним транспортним засобом Mercedes-Benz Vans. Великий запас ходу і гнучка концепція інтер'єру роблять EQV надійним супутником в повсякденному житті. І навіть VIP-шатли отримують вигоду від безшумного і комфортного водіння. Mercedes-Benz встановлює стандарт мобільності в новому сегменті електричних мінівенів.

Концепт-кар VISION EQS - це те, як буде виглядати S-Class майбутнього. Mercedes-Benz поділилися своїми відповідями на виклики майбутнього: екологічність стає основним компонентом філософії бренду і важливим аспектом його економічної стратегії. Представлений концепт-кар вже сьогодні задовольняє цим вимогам і дозволяє заглянути в майбутнє великих електричних седанів представницького класу. Представляючи VISION EQS, Mercedes-Benz робить чітку заяву про збереження в майбутньому розкішних автомобілів та бажання самостійно керувати автомобілем. Досконалість ручної роботи, емоційний дизайн, розкішні матеріали та персоналізоване задоволення від керування залишаться необхідним і в майбутньому.

Побачити наживо всі новинки бренду Mercedes-Benz ви зможете з 12 по 22 вересня 2019 року на міжнародному автосалоні у Франкфурті на стенді Daimler AG.

Більш детальну інформацію про ціни на нові моделі, можливості їх замовлення і дати їх появлення в Україні, можна дізнатися в офіційній дилерській мережі Mercedes-Benz в Україні. Слідкуйте за нашими новинами, щоб бути в числі перших, хто дізнається про новинки!