01.03

СК «Експрес Страхування» увійшла в ТОП-5 рейтингу найкращих страхових компаній з КАСКО та клієнтського сервісу

СК «Експрес Страхування», що належить до сім’ї компаній групи УкрАВТО, увійшла в ТОП-5 лідерів страхового ринку України за версією видання Delo.ua та журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших» одразу у 2-х номінаціях: «Автостраховик року в КАСКО» і «Найкращий клієнтський сервіс та врегулювання збитків».

Визначення переможців рейтингу відбувалось у 2 етапи: відкритого онлайн голосування аудиторії видання Delo.ua, яке тривало протягом лютого 2024 року, та суми оцінок фінансових експертів, отриманих шляхом незалежного анкетування.

Зокрема, експертне журі враховувало динаміку показників СК з КАСКО, співвідношення якості та ціни послуг, зручність та доступність продуктів та сервісів, наявність або відсутність помітної кількості негативних відгуків, інформаційний фон навколо СК та її активність за окремими напрямками діяльності.

У 2023 році СК «Експрес Страхування» збільшила кількість укладених договорів вдвічі - на 103,2% порівняно з 2022 р. і на 32,1% порівняно з довоєнним 2021 р. Продажі всіх страхових продуктів зросли на 57%, до 722,2 млн грн, зокрема КАСКО - на 51%. Виплати клієнтам з КАСКО досягли 288,5 млн грн (+42%), а середній показник кількості днів врегулювання подій скоротився за рік на 35%. 

Минулого року Компанія додала до всіх програм КАСКО опцію покриття воєнних ризиків. Особливістю такого покриття в СК «Експрес Страхування» є те, що під час укладання будь-якого договору КАСКО клієнт отримує безкоштовне покриття від воєнних ризиків у сумі до 10% від страхової суми та може збільшити цей ліміт як до 25%, так і обрати покриття на повну страхову суму за окрему плату. 

Компанія пропонує клієнтам відновлення авто більш ніж на 50 офіційних СТО в Україні й контролює строки ремонту на кожному з них. Це унікальна перевага СК «Експрес Страхування» – завдяки налагодженим бізнес-процесам і ІТ-рішенням компанія контролює всі етапи відновлення автомобілів своїх клієнтів – від замовлення з/ч до видачі відремонтованого автомобіля. 

СК «Експрес Страхування» найпершою в Україні запустила сервіс «Єдине вікно» – без необхідності візиту до страхової, що дозволяє економити час і ресурси клієнта. Клієнт обирає найзручніший для нього сервісний центр та оформлює всі необхідні документи саме там. А персональний менеджер, закріплений за кожним клієнтом, супроводжує його до повного відновлення авто. 

Компанія не просто швидко здійснює виплату страхового відшкодування, але й максимально допомагає в прискоренні ремонту авто. Для тих клієнтів, які перебувають за кордоном або не можуть через якісь причини відвідати СТО, компанія запровадила при страховій події онлайн огляд авто.


Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.
СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.
Із квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками ІІІ кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі («зелені») оцінки з ОСЦПВ («автоцивілки») за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.